Şehit Levent Birben Anaokulu

Vizyon: Sosyal, kültürel faaliyetleri, sportif aktiviteleri, akademik başarısıyla; tecrübeli, dinamik eğitim kadrosuyla ilçemizde örnek gösterilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Vatanı için canını feda eden bir şehimizin adını taşıyan anaokulumuzda Türkiye Cumhuriyeti’nin Milli ve Manevi değerlerine sahip, kendisine yeten, kendine güvenen, hak ve ödevlerini yerine getiren fikri hür, vicdanı hür bireyler yetiştirmek, Çocukların gelişim düzeylerine uygun, ilgi ve yeteneklerine göre hazırlanmış ortamlarda kendilerini geliştirmelerine imkan tanıyan, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları sunan, bilimsel programlar eşliğinde sosyal deneyimler kazandıran, ailelerine rehberlik eden, okul aile işbirliğini önemseyen, sanatsal ve eleştirel bakış açısı kazandıran, analitik düşünmeye sevk eden sorgulayıcı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen, Milli ve Manevi değerlerimizi benimseten, Kültürel mirasımızı koruyan nesiller yetiştirecek öğrenme ortamları hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-17.00
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sileleventbirben.meb.k12.tr

Adres - Ahmetli Caddesi No80 Ahmetli Köyü ŞİLE

Adres - Ahmetli Caddesi No80 Ahmetli Köyü ŞİLE

Ulaşım Şile Merkezden Ahmetli Minübüsü özel araçla gelmek için Ahmetli Sapağında ıkıklardan Ahmetli caddesi üzerinde ilerlediğinizde yolun sağında yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şile Merkeze 5 km İstanbul Merkeze 70 km